Inbjudan till resan 175 mil grus 2024.

Efter flera veckors planerande har jag bokat in första och sista natten i Målkullan i Mora. Sen ska vi bo 6 nätter i vandrarhem, B&B, campingstugor, pensionat och värdshus. Vid alla ställen är det max 2 personer per rum eller stuga.

Angående kostnaden så har i stort sett alla boenden aviserat att de höjer priserna för övernattningar och mat 2024. Men helst vill jag inte öka priserna, så jag har verkligen letat efter bra boende med bra frukost och bra middag till ett hyfsat pris.

Som jag har skrivit tidigare är det verkligen inte lätt att boka övernattningar, för det är ju inte bara boende och mat som ska vara bra, utan det ska vara intressanta vägar både dit och därifrån också.

Klicka på bilden nedan för att läsa mera. Bokningsformuläret hittar du längst ner på den sidan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.