Tyska

Hej.

För länge sedan bodde jag i Wien i 3 år, så jag har kunnat mycket bra tyska. Men tiden går så därför jag har tyvärr glömt en del, men djupt därinne finns nog det mesta av språkkunskaperna kvar. Så att prata med er, det ska jag säkert klara av.

I alla fall så har jag kört på grusvägar och små asfaltvägar i Sverige, Norge och Finland i 10 år nu. Så därför hittar jag bra och känner till massor av grusvägar häromkring. I Tyskland har ni väl inte så mycket grusvägar och de som finns är det väl förbjudet att köra på?

Min idé är att ni tar färjan från Gdansk till Nynäshamn där där ni kör iland utvilade och med fräscha däck på motorcyklarna. Jag är då i hamnen och hälsar er välkomna, sen guidar jag er under 6 – 7 kördagar på fina grusvägar för att tillslut komma tillbaka till Nynäshamn där ni kan ta färjan söderut. Jag tänker planera hela rutten, boka allt boende, planera vart vi ska tanka och äta osv.

Vad tror ni om det? Hur mycket det kostar och andra detaljer har jag inte räknat ut än, för detta är bara en intresseförfrågan.

Titta gärna på min hemsida, där det finns massor av bilder. Den är skriven på svenska, men med hjälp av ”Google translate” går det att översätta texten till massor av språk.
https://www.hojresor.se/

Hälsningar Magnus

Kommentera via Facebook

Comments are closed.