Johan Gustavsson

Sedan 25 november 2011 har Johan Gustafsson, 37, från Stockholmstrakten varit kidnappad av al-Qaidas gren i Nordvästafrika, Aqim. Enligt al-Jazira var Johan på resa och skulle köra motorcykel genom Mali.

Men nu är det väl verkligen dags att någon gör något. I närmare två år har Johan Gustavsson varit kidnappad. Han skulle “bara” åka på ett MC-äventyr genom Afrika när terrorister stormade in på ett “säkert” hotell, dödade en av dem och kidnappade de andra.

Gå med i Facebookgruppen i alla fall. Visa ditt stöd!138203426516454500_resized-7209981

Kommentera via Facebook

3 Comments:

 1. Gunnar Edholm

  Tystnaden är mycket oroande önskar att det funnits nån som har kontakter och förmåga att påverka media i Sverige, jag ska skriva till en vän i annat land och upplysa om Johan och den svenska statens oförmåga.

  • Tack på förhand Gunnar. Hoppas det ger resultat.

   • Gunnar Edholm

    Min bekant är respekterad freelance fotojournalist med många års arbete internationellt han kommer att föra det vidare till medier han tror kommer att lägga ut det, men det är upp till dem…

Comments are closed