Johan Gustavsson

Sedan 25 november 2011 har Johan Gustavsson, 37, från Stockholmstrakten varit kidnappad av al-Qaidas gren i Nordvästafrika, Aqim. Enligt al-Jazira var Johan på resa och skulle köra motorcykel genom Mali.

Men nu är det väl verkligen dags att någon gör något. I närmare två år har Johan Gustavsson varit kidnappad. Han skulle “bara” åka på ett MC-äventyr genom Afrika när terrorister stormade in på ett “säkert” hotell, dödade en av dem och kidnappade de andra.

Gå med i Facebookgruppen i alla fall. Visa ditt stöd!

Kommentera via Facebook

3 Comments:

  1. Gunnar Edholm

    Tystnaden är mycket oroande önskar att det funnits nån som har kontakter och förmåga att påverka media i Sverige, jag ska skriva till en vän i annat land och upplysa om Johan och den svenska statens oförmåga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.