Ännu en lös triggerkrans i en KTM 690 motor.

En av Sveriges bästa och snabbaste motorcykelförare Anders Michalak har också råkat ut för en triggerkrans som har lossnat.

Undrar vad KTM i Örebro har för förklaring till det? När min triggerkrans hade glidit p.g.a. saknade låsningar fick jag läsa årets sämsta bortförklaring.

Att nämna namn i ett inlägg som detta ingår tydligen i den förenklade regleringen i personuppgiftslagen som innebär att vardaglig ostrukturerad behandling i princip får utföras fritt så länge man inte kränker den uppgifterna avser. Kränkande behandling är således fortfarande otillåten. Men nån kränkning kan jag inte se i texten, jag vidarebefordrar ju bara vad Michael själv skrev.

Varför inte bara ta ansvar för produkten, skicka lite delar och få bra reklam helt gratis? Kommer vi överens så kommer jag naturligtvis att skriva om det också, men som det är nu så sprids de dåliga KTM-nyheterna fortare än vinden.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.