Idiotin når nya toppnivåer!

SMC kräver åtgärd mot Trafikverkets negativa särbehandling!


Sveriges MotorCyklisters medlemmar rasar mot myndighetens hemliga lista med åtgärder som kränker integritet, särbehandlar och inskränker på motorcyklisters frihet. Ingen fordonsgrupp ska särbehandlas negativt!


Enhälliga protester framfördes under Sveriges MotorCyklister, SMC:s, årsmöte som hölls under lördagen. Medlemmarna kräver att riksorganisationen agerar mot den hemliga listan som läckt ut. Listan innehåller 30 punkter med åtgärder som Trafikverket föreslår för att öka motorcyklisters trafiksäkerhet. Bland de 30 punkterna finns ett antal kränkande och särbehandlande inskränkningar för en unik trafikantgrupp – motorcyklisterna.

Tur att SMC med 71000 medlemmar kämpar mot detta, men samtidigt så är det faktiskt helt otroligt att det finns de som INTE är medlemmar. Hur tänker de då, eller rättare sagt, de tänker inte alls. För i och med att man får rabatt på MC-försäkringen när man är medlem så blir medlemskapet i princip helt GRATIS!
Du som inte är medlem ännu – bli det NU!

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.