Webbhotellet jävlas

Nu har www.one.com fått nya idéer. De gamla gallerierna dit jag laddar upp foton för att länka in ett och ett till mina webbsidor ska upphöra. Det nya heter OnePhoto och inte nog med att det är dåligt, det kostar dessutom 40:- extra per månad. Något jag inte ens behöver och dessutom betalar jag redan ca. 900kr/år för den här sidan.

Med det nya OnePhoto så går det inte att få fram URL-adressen till varje enskilt foto, så chattsupporten tyckte att jag skulle lägga in länk till albumet för varje foto, men då är det helt omöjligt att göra en webbsida. Vem orkar klicka hit och dit för att läsa en reseberättelse med 500 foton?

Om det är många bilder, då måste jag till varje albumlänk ange att ni ska kolla på den tredje bilden i den fjärde raden om ni sitter vid datorn. Använder ni mobilen så ska ni kolla på den 17:e bilden osv. Fatta vad jobbigt. Det finns väl inte någon som skulle orka besöka den här webbsidan om det skulle bli verklighet.

  • Det går inte att få ut URL-adressen till varje bild.
  • Det går inte att sortera foton så att de hamnar i rätt ordning.
  • Det går inte att ange text på bilderna.
  • Man måste ange varje bild som offentlig. En och en och en …. det tar tid – LÅNG tid.

Så om inte one.com fixar detta måste jag söka efter ett annat webbhotell.


Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.