Hemma igen från Adventure Days.

Nu är jag hemma från årets Adventure Days och för mig som körde till Säfsen redan i måndags har det varit en aktiv vecka.

Vi var 32 turledare som guidade de ca. 460 – 470 deltagarna i Säfsen-skogarna. Därutöver fanns det en stor stab personal från Touratech som hade förarutbildningar, ordnade bärgningshjälp vid behov, reparation av hojar och däckservice. Vi bodde i fina stugor med helpension, flera föreläsningar varje kväll. Provkörning av nya hojar i verklig miljö.  Perfekt ordnat på alla sätt.

På fredagen guidade jag en heldagstur som vi delade i 2 grupper. Här är den snabba gruppen.

På lördagen fick jag rycka in och hjälpa de andra turledarna med en överbokad röd tur.

Jag blev även extrainkallad som turledare på en blå 2-timmarstur, så då passade jag på att visa deltagarna hur det ser ut i en grusvägsfabrik 😉

Jag har tagit över 1000 foton som tar en stund att gå igenom, redigera och tanka upp på webbsidan. Men räkna med att det kommer ett reportage snart.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.