Hemma igen från Adventure Days.

Nu är jag hemma från årets Adventure Days och för mig som körde till Säfsen redan i måndags har det varit en aktiv vecka.

Vi var 32 turledare som guidade de ca. 460 – 470 deltagarna i Säfsen-skogarna. Därutöver fanns det en stor stab personal från Touratech som hade förarutbildningar, ordnade bärgningshjälp vid behov, reparation av hojar och däckservice. Vi bodde i fina stugor med helpension, flera föreläsningar varje kväll. Provkörning av nya hojar i verklig miljö.  Perfekt ordnat på alla sätt.

På fredagen guidade jag en heldagstur som vi delade i 2 grupper. Här är den snabba gruppen.

På lördagen fick jag rycka in och hjälpa de andra turledarna med en överbokad röd tur.

Jag blev även extrainkallad som turledare på en blå 2-timmarstur, så då passade jag på att visa deltagarna hur det ser ut i en grusvägsfabrik 😉

Jag har tagit över 1000 foton som tar en stund att gå igenom, redigera och tanka upp på webbsidan. Men räkna med att det kommer ett reportage snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 − åtta =