Touratech AG får ny ägare

Äventyret fortsätter – Touratech AG får ny ägare från 1 januari 2018

Touratech AG tas över av Happich GmbH, med säte i Wuppertal, Tyskland. Happich är en del av bolaget Pelzer Swiss Holding AG och marknadsledande tillverkare av inredning och tillbehör för kommersiell- och specialfordon. Happich fortsätter den tidigare affärsmodellen för Touratech och behåller både produktion och anställda i Niedereschach, Tyskland.

”Förvärvandet är en mycket bra lösning för Touratech.” – säger en nöjd Dr. Pehl, som förvaltat bolaget och letat investerare sedan insolvensansökan kom in i augusti.

”Vi har hittat en idealisk partner. De Touratech-anställda, som har gjort ett utmärkt jobb de senaste veckorna, kan se framtiden med tilltro. Jag vill även tacka kunderna för deras otroliga lojalitet.” -fortsätter Dr. Pehl.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.