Höstens första tisdagsrunda.

På eftermiddagen lovade alla prognoser regn så jag trodde att jag skulle bli själv vid Preem-macken i Järbo där vi skulle träffas. Det är just det som är problemet, att om jag bjuder in till en körning så vet jag ju inte om någon kommer. Allra helst så här på höstkanten.

Men det dök upp 2 man till som inte är gjorda av socker så vi blev 3 😉

Här måste vi köra oftare för det börjar växa igen.

En kort paus efter att vi hade kört över den nyrenoverade och hala bron.


Vid fikapausen försökte vi para ihop 2 st. Cardo Packtalk. Först funkade det inte så jag halade fram mobilen och kollade in mina instruktioner. Då såg jag att den ena enheten var i Bluetooth-mode. Jag bytte till DMC-mode och sen funkade det lika lätt som i reklamen. 🙂

Det började regna så vi drog vidare …

Den här bron är lite smal.

Vi stannade till utanför Promoteq Motor.

Sen drog vi till macken där jag fick i 15,78 liter. Skapligt lite när jag hade kört 345,2 km. Det betyder att min KTM 790 bara hade dragit 0,457 liter milen, vilket är otroligt lite för att vara en så rapp hoj.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.