Strul med tidsinställda sidor.

Det verkar bli struligt med en anmälningssida som ska öppna på ett visst klockslag. Dels verkar det bli lite si och så med tiden så att den öppnar 10 – 30 sekunder sent. Om man då har klickat innan sidan har hunnit öppna så visas följande:
Tydligen är det då inte bara att klicka på “uppdatera” för det verkar som att sidan “Not found” fastnar i datorns cacheminne.
Klart störande, så jag ska forska vidare hur jag kan lösa detta ….

 

Nu har jag kollat lite och sett att webbhotellet har lagt till Performance Cache som man tydligen inte ska ha aktiverat om man har mycket dynamiskt innehåll som t.ex. en banner med skiftande bilder. Det beror på att den aktuella webbplatsen och kopian av sidan på cache-servern kan skilja sig åt.

Dessutom blir det säkert ett högre besöksantal eftersom besöksräknaren inte har funkat fullt ut när Performance Cache var aktiverat. Så nu hoppas jag att de tidsinställda bokningssidorna kommer att funka bättre.

 

Aktuell status 20191124 klockan 21:30

2 platser i 69 mil grus den 14 – 17 maj 2020.

5 platser i 75 mil grus den 28 – 31 maj 2020.

4 platser i 100 mil grus den 25 – 28 juni 2020. (Pga. en dubbelanmälan finns det nu ytterligare en plats ledig.

Fullbokad + 4 personer i reservlistan. Swedish gravel adventure 4 – 12 juli 2020.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.