Den varmaste “100 mil grus” hittills

I dag kom jag hem från en riktigt varm 100 mil grus. Temperaturen var stundvis uppe i 32 – 35 grader så vi fick stanna ofta och kyla av oss i diverse vattendrag. Ett mer passande namn skulle nog vara 100 grader Fahrenheit, men det är 37,8°C

Många hade anmält sig och hoppat av men tillslut utökade jag antalet så att vi kunde bli fler än maximalt 12 personer. Men sen blev det ett par avhopp i sista stund p.g.a. sjukdom och på förmiddagen, samma dag som vi samlades, kom ytterligare ett avhopp p.g.a. värmen. Vi blev i alla fall ett gäng som drog iväg på den bästa “100 mil grus” hittills.

Det blev en hel del nya vägar eftersom Corona-viruset gjorde att vi inte fick köra in i Norge. Dessutom testade vi några vägar som jag har hittat på Google Earth och de var riktigt bra.

På bilden nedan ser ni ett av de svåraste ställena, som var efter lunchen i Höljes camping. Då körde vi över en halvmil på ett otroligt tjockt lager makadam, så då gällde det verkligen att styra med gasen 🙂

Men det tar nog ett tag att få resereportaget klart, för jag har tagit över 1000 bilder och sen ska jag försöka få deltagarna att ladda upp bilder till Dropbox.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.