Adventure Days inställt p.g.a. Corona-viruset.

Touratech Experience meddelar:

Adventure Days i Säfsen 2020 flyttas till 2021!

Hur gärna vi än vill, ser vi på Touratech Experience & BMW Motorrad ingen möjlighet att genomföra eventet i år. Detta på grund av en fortsatt, om än betydligt minskad, smittspridning av COVID-19 i Sverige och Skandinavien. Myndigheterna är väldigt tydliga med sina regler om att tillställningar och sammankomster på över 50 personer inte tillåts i Sverige. Vi fortsätter givetvis att följa myndigheternas regler och rekommendationer precis som vi gjort under våren och sommaren.

Adventure Days 2021 kommer istället att arrangeras den 23-26 september 2021. Du som bokat Adventure Days 2020 får givetvis full återbetalning om du önskar det. Alternativet är att vi låter din bokning ligga kvar till Adventure Days 2021. Valet är ditt, men vi hoppas givetvis på att få behålla din bokning!

Detta innebär även att Adventure “extra” Days som jag har planerat inte blir av. Möjligen hittar jag på något annat i Säfsen den helgen. Det gäller bara att lösa boendet, för det är under rådande omständigheter inte lämpligt att bo många personer i en stor stuga.

Det finns dock fortfarande några lediga platser i Gestrike gravel weekend där vi bor i enkelrum eller dubbelrum.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.