Väder, vind och diverse vägarbeten påverkar vägarnas skick.

Ibland får jag frågor om vilken typ av vägar det brukar vara på mina resor, men det är ofta mycket svårt för att inte säga omöjligt att beskriva resornas svårighetsgrad i detalj. Detta eftersom väder, vind och diverse vägarbeten påverkar vägarnas skick.

Men vi kör nästan alltid enligt cornermanprincipen vilket även har den fördelen att det inte blir en snabb och en långsam grupp. Dessutom har det alltid funkat bra med teamwork oavsett om vi är ute på en resa eller om det bara är en kortare kvällsrunda.

Klicka på bilden för att läsa mera och jag hoppas att mina beskrivningar rätar ut några frågetecken 😉

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.