Inbjudan till Swedish gravel adventure.

Uppdatering 20201231 13:40:

Fullbokat, men just nu finns det en tom reservlista.

Totalt 11 personer varav 3 tjejer har anmĂ€lt sig till resan 🙂


Den 3-11 juli 2021 Àr du vÀlkommen att hÀnga med pÄ en nÀrmare 200 mil lÄng Àventyrsresa pÄ sÄ mycket grusvÀgar som det bara gÄr.

ApropĂ„ rutter sĂ„ var det nĂ„n som trodde att jag snor TET-spĂ„ren rakt av men det Ă€r nog tvĂ€rt om. Jag har kollat mina rutter och av de nĂ€rmare 200 milen Ă€r det endast 4 mil som gĂ„r pĂ„ samma vĂ€gar som TET. PĂ„ de 4 milen finns det dessutom inga intressanta alternativ, sĂ„ det fĂ„r vĂ€l bli samma som TET dĂ„ 🙂

För att fÄ ihop allt detta har jag lagt ner flera veckors arbete med Garmin Mapsource, Garmin Basecamp, Google maps, Google earth och Sverigekartan mm. Sen ska det dessutom hittas möjlighet att tanka inom 20 mil samt bra boende och gör man inte det Àr det bara att börja om.

Ramsele camping har t.ex. inte svarat pĂ„ mina mejl men dĂ„ hittade jag Mon B&B Haverö ett par mil vĂ€ster om Östavall i stĂ€llet. Bara en sĂ„n sak gjorde att jag fick hitta pĂ„ 30-40 mil nya rutter. De som ordnar turer pĂ„ asfalterade vĂ€gar har det nog lĂ€ttare, för dĂ„ Ă€r det bara att markera 2 stĂ€der sĂ„ rĂ€knar GPS’en ut resten. 🙂 Men att hitta intressanta grusvĂ€gar Ă€r en av mina hobbies, sĂ„ dĂ€rför Ă€r det inte alltför betungande 🙂

Klicka pÄ bilden nedan för att gÄ vidare till sidan med information och anmÀlningsformulÀr.

Comments are closed.