Inbjudan till Swedish gravel adventure.

Uppdatering 20201231 13:40:

Fullbokat, men just nu finns det en tom reservlista.

Totalt 11 personer varav 3 tjejer har anmält sig till resan 🙂


Den 3-11 juli 2021 är du välkommen att hänga med på en närmare 200 mil lång äventyrsresa på så mycket grusvägar som det bara går.

Apropå rutter så var det nån som trodde att jag snor TET-spåren rakt av men det är nog tvärt om. Jag har kollat mina rutter och av de närmare 200 milen är det endast 4 mil som går på samma vägar som TET. På de 4 milen finns det dessutom inga intressanta alternativ, så det får väl bli samma som TET då 🙂

För att få ihop allt detta har jag lagt ner flera veckors arbete med Garmin Mapsource, Garmin Basecamp, Google maps, Google earth och Sverigekartan mm. Sen ska det dessutom hittas möjlighet att tanka inom 20 mil samt bra boende och gör man inte det är det bara att börja om.

Ramsele camping har t.ex. inte svarat på mina mejl men då hittade jag Mon B&B Haverö ett par mil väster om Östavall i stället. Bara en sån sak gjorde att jag fick hitta på 30-40 mil nya rutter. De som ordnar turer på asfalterade vägar har det nog lättare, för då är det bara att markera 2 städer så räknar GPS’en ut resten. 🙂 Men att hitta intressanta grusvägar är en av mina hobbies, så därför är det inte alltför betungande 🙂

Klicka på bilden nedan för att gå vidare till sidan med information och anmälningsformulär.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.