Inbjudan till Gestrike gravel weekend 2021

Äntligen är jag klar med planeringen av Gestrike gravel weekend 2021 🙂

Det är verkligen inte “bara” att få ihop rutter för 50-60 mils körning under 2 dagar och jag började faktiskt planera för 2021 redan i slutet av sommaren. Det är ju inte bara vägarna, utan det ska passa in med ställen där vi kan äta lunch och ställen för att tanka hojarna. Så efter att jag har gjort ett 50-tal korta rutter har jag gjort om dem till spår, som jag sen har sammanfogat med ett 30-tal vägsnuttar som inte finns på kartan.

Apropå vägsnuttar som inte finns på kartan så har jag just nu 660 st. såna i samlingen, så ni kan lugnt räkna med att det blir nya intressanta sträckor i framtiden 🙂

Klicka på bilden nedan för mer information. (Anmälningsformuläret hittar du längst ner på den sidan)

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.