MC Mässan on Tour 2022

Sveriges största provkörningsevent är tillbaka!

Efter inställda MC Mässor växlar MC Branschen upp i maj 2022 och erbjuder dig som älskar tvåhjulingar att provköra en eller flera av de över 100 mopeder och motorcyklar på plats. Välkommen till MC Mässan on Tour!

  • 7 – 8 maj 2022 – Bulltofta, Malmö
  • 14 – 15 maj 2022 – Stora Holm, Göteborg
  • 21 – 22 maj 2022 – Gillinge, Stockholm

Entréavgiften är bara 120 kronor per dag och då ingår fri mc-parkering, de provkörningar du orkar och hinner med, uppvisningar, erbjudanden från både fordons- som tillbehörsleverantörer. Av lag-, GDPR- och försäkringsskäl kommer alla provkörningar behöva bokas genom en särskild app där även entrén betalas smidigt i förväg. Biljetterna släpps i april 2022. Först till kvarn för biljett och bokningar kommer att gälla.

För oss i Gästrikland kommer jag att planera en rutt på småvägar till Gillinge norr om Stockholm.
Mer info om det kommer senare.

Klicka på bilden nedan för att läsa mer.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.