Nu är resereportaget från Nordkap 2023 klart.

Äntligen efter minst en månads arbete är jag klar med resereportaget från Nordkap 2023

Att göra det här resereportaget har faktiskt tagit längre tid än att köra själva resan, men slutresultatet är i alla fall 900 bilder som jag har publicerat på en indexsida och en sida med 38 utvalda bilder. Sen har jag laddat upp bilder från själva resan på 16 sidor, så att det blir en resdag per sida. Men inte nog med det, utan jag har även skrivit texter samt infogat namn på ställen som vi har besökt och passerat. Dessutom har jag infogat många länkar i texten så ni kan få mera information genom att klicka på dem.

Jag klagar inte, men allt detta arbete förklarar kanske varför det inte är någon annan researrangör som gör lika omfattande resereportage. 🙂

Klicka på bilden nedan för att komma till indexsidan.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.