KTM Club Scandinavias Adventure days

KCS Adventure Days 6 – 7 september 2014


“En klubbdag för grusbus kommer det att bli i Säfsen, helgen 6-7 September. Jag hoppas på att detta ska kunna bli ett årligt evenemang. Detta är första gången så det blir ett pilot projekt. Vi kommer vidare att ha guider som känner till Säfsen gott så vi får en fin helg tillsammans. Hoppas detta låter intressant och jag kommer inom kort lägga upp hela upplägget för detta evenemang.”
Mvh Stefan


Det finns 40 bäddar till förfogande på Säfsen Vandrarhem som en helg i september 2008 var fullt med tjejer på gruskurs.

Jag har bokat ett 4-bäddsrum för två nätter i Säfsen och just nu är vi 4 personer som ska köra småvägar och grusvägar dit på fredagen den 5 september. Efter själva träffen och grusvägskörningen på lördagen, kör vi även småvägar hem, så räkna med att det mesta av söndagen går åt till MC-körning.

Det är inte speciellt dyrt heller. 4-bäddsrummet kostar totalt 590:- per natt och en rejäl frukost kostar 65:- per person. Så det blir bara 425:- per skalle för 2 nätter med 2 frukostar.

Rummet som jag bokade är alltså fullt, men det finns ju flera rum, så vi kan bli ett skapligt orange gäng. Kom igen nu, ring 0591-20565 och boka.

Jag ska vara en av turledarna, så räkna med intressanta vägar. Jag kommer dock INTE att kopiera Adventuredays rutter rakt av, jag hittar naturligtvis på något eget.


Det går även att diskutera frågor på KTM Club Scandinavias Facebooksida.

Kommentera via Facebook

6 Comments:

  1. Om det finns plats kvar så följer jag gärna med er till Säfsen. Om det går anmäl mig gärna. Henrik

  2. Leif Eriksson

    Ev. boende på Sörälgens camping kolliderar med MC-Tours hösttur som årligen körs denna helg och som abonnerat samtliga stugor. Rekommenderar därför boende i Säfsen samt att vi håller kontakt om vilka dagar vi kör och vilka sträckor så vi inte möts i full fart. Vi kör norrut till Fredriksberg lördag och söderut söndag.

  3. Bosse AT-gubben

    Jag ser dubbla budskap angående boendet. Men det kanske är så att körningen blir norrut, alltså söder Säfsen och boendet på Sörälgen. Eller?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.