Stenskottsrundan, köra eller inte?


Undrar hur det blir med Stenskottsrundan? Hittills är det bara några stycken utsocknes samt en del lokala grusbusar som har anmält intresse. De som bor i närheten vill däremot inte övernatta, så det kan bli för lite folk för att värdshusägaren ska orka fixa grillbuffé mm.

Nu är ju bara en månad kvar och värdshusägaren vill ha besked i det snaraste. Eller så får jag väl hitta på något annat? Blir det ingen grillbuffé så blir ju priset i alla fall lägre, men då måste vi å andra sidan, köpa maten själva.

Frågor kan även ställas i gruppen Hojresor på Facebook
eller i tråden som jag skapade på SOE.

Jag testar att infoga en direktlänk till tråden på Facebook.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.