Garagevändning.

Hörde på nyheterna idag att inom MC-utbildningen så tycker de att tjejer diskrimineras på krypkörningen på grund av att de ofta är mycket kortare än killar. Så nu vill de ta bort, eller i vart fall minska, balansprovets betydelse. Men det svåra med hojkörning är faktiskt balansen och ofta är det väldigt nödvändigt att kunna, som t.ex. i denna kurva på väg ner mot Øvre Årdal i Norge. Först ut till höger för att kolla så inte någon är på väg upp, sen ner mot böjen så långt åt vänster som möjligt för att sen vrida runt huvudet så det knakar i nacken, åtföljt av att snabbt slå om styret så det smäller till i styrstoppet. ….. Omöjligt säger någon – nej BLICKEN är hemligheten säger jag 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.