Planen till tisdag kväll den 25 augusti.

Klockan 18:00 nästa tisdag drar vi iväg från Statoil vid Årsundavägen i Sandviken, macken strax söder om Göranssons arena. Svårt att förklara exakt eller länka till en karta då de inte ens har en egen webbsida.  Vi ska i alla fall köra en sträcka på 87,4 km. vilket kan låta aningens långt för en tisdag kväll. Men tyvärr så blir det lite asfalt i början och slutet + den kurviga asfaltsträckan på Gavelstigen, så tidsmässigt tror jag att vi kör sträckan på ett par timmar, inkl. fikapaus vid Pentagon. Avslut blir alltså vid den nerlagda f.d. gamla Bilisten-macken i Kungsgården.

Välkomna. 🙂


PS:
I tisdags kväll såg jag en massa sladdspår, exakt enligt vår rutt, vilket fick mig att undra om det kanske finns de som skriver ut kartan och kör samma sträcka lite tidigare än oss?

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.