SMC’s hemliga tur 2016.


Måndagen den 6 juni är det dags att köra SMC‘s hemliga nationaldagstur igen och för 5:e gången planerar och guidar jag rutten som vi kör på grusvägar.Montera gärna svenska flaggan på hojarna så de är redo för nationaldagen. 🙂

Trots att det är hemligt så kan jag avslöja att vi kommer att köra på fina vägar.

Du bör även ha nabbdäck på din hoj eftersom vi kommer att köra på grusvägar och även vägar där gräs förekommer i mitten, sk. gräsliga vägar. 🙂

Vi kommer att köra enligt Rotationssystemet eller Cornerman-principen och fördelen med det är att det aldrig blir en snabb och en långsam grupp samt att vi inte brukar tappa bort varandra. Sen har vi ju alltid en kökarl (sweeper) som åker sist 🙂

Vi träffas vid Statoil Gävlevägen/Högbovägen, Sandviken Där kan vi tanka upp våra hojar så att soppan räcker de 12 milen till nästa mack. Det finns även möjlighet att tanka efter bara 6 mil om nu någon har en liten tank.

OBS: Klockan 09:00 måste vi dra iväg.

Välkomna!

Du kan även läsa om evenemanget på SMC Gävleborgs Facebooksida.


Bilder & text från tidigare år hittar du här.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.