Norwegian gravel 2016

Nu kan ni läsa om – och se 218 bilder – från det häftiga äventyret på grusvägar. Vi har kört på vägar med tjocka lager stenkross, spåriga vägar, vattensjuka vägar, sandiga vägar , leriga vägar, bergiga vägar och gräsliga vägar. Dessutom har vi kört i allt från gassande sol till ösregn. Kortfattat – alla varianter förekom – även asfalt. Dock ej tråkiga motorvägar eller vajervägar.

Jag har lagt ner massor av planering inför den här resan – vi körde t.o.m. en rekningstur hösten 2015 för att kolla vägar, lunchställen, campingar och vandrarhem mm. Sen var det 3 personer som hoppade av i sista stund, så det var nära att det inte blev någon resa alls. Enligt vad jag skrev i texten vid anmälan så kunde jag ställa in evenemanget vid färre än 6 deltagare, men eftersom jag hade redan bokat och betalat några boenden beslutade jag att köra trots att det bara var 3 personer förutom sweepern och jag. …
… men … men …. nu kan alla se vad ni missade, så vi blir säkert flera nästa år 🙂

Klicka på bilden för att ta del av vårt äventyr.


Direktlänkar för dig som inte orkar se allt på en gång.

Del 1.


Del 2.


Del 3.


Leif har gjort en film om sommarens grusäventyr i Norge.

One Comment:

  1. Norge GRUS EN AV MINNA BESTA GRUS RESOR TACK MANGNUS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fyra =