Avhopp + inhopp = hoppfullt.

Det tog inte lång stund innan samtliga 24 platser på Ockelbo vandrarhem var inbokade så jag gjorde en reservlista där det fanns 4 namn. På endast några dagar bokade alltså 28 personer in sig till Ockelbo gravel rally 2016, vilket är glädjande. Men så här ”i sista minuten” när deltagaravgiften ska betalas, har det blivit en hel del avbokningar vilket leder till frågan, om det är många som inte har skrivit upp sig eftersom de har trott att de inte skulle få plats?

OK alla kan få förhinder, men i några fall känns det som att deltagaranmälan har kommit in trots att de inte var helt säkra på att de ville vara med. 8 avbokningar av 28 bokningar är inte rimligt, eller hur? Så till nästa år blir det 500:- i anmälningsavgift även till detta, så att folk verkligen tänker sig för innan anmälan. Det är ju taskigt mot andra att “ockupera” en plats som man inte har tänkt att nyttja, eller hur?

Just nu finns det några lediga platser och om du är intresserad av att vara med så hittar du ett ”anmälningsformulär” längst ner på denna sida.

Kolla in Magnus Johanssons film från 2012.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.