Rekning inför 100 mil grus 2018.

Jag har lite nya planer för 100 mil grus eftersom det blir lite svårare att spendera sista natten vid Värnäs camping i och med att vi inte kan få nån kvällsmat på Värmlandsporten, för nu är det definitivt stängt 🙁 Så jag drog iväg med firmabilen för att kolla några ställen och på bilden är det, precis som jag misstänkte, en väg som inte med i Garmins senaste kartor.

Jag körde vidare och hamnade på en igenvuxen liten väg.

En dålig bro?

Den är ganska dålig faktiskt. Tyvärr var det även is på bron, så jag vågade inte gå ut på de snorhala brädorna.

Men jag kollade under och den är i alla fall otroligt stabil 🙂 Undrar om jag ska ha den med på rutten? Det går säkert att komma över, för den är ju inte rutten överallt 🙂

Jag körde vidare ….


Här kanske det blir bra för en fikapaus i sommar?

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.