Bokningen är öppen till “grEIGHT”

Den 7 – 13 juli 2018 kör vi en äventyrsresa till Norge för dig som är van att köra motorcykel på grusvägar hela dagarna. Vi kommer att köra på massor av fina småvägar och besöka flera berg med milslång utsikt.


Men först lite om bakgrunden till namnet grEIGHT.

Jag skulle “bara ändra lite” på rutten till Norwegian gravel adventure, men jag ändrade så pass mycket att det blev dags att hitta på ett nytt namn på resan. Då resan kommer att gå i en åtta tänkte jag att den skulle heta något med åtta, men å, ä och ö är bannlysta tecken i filnamn så då fick det bli på engelska, dvs. eight. Sen kommer resan att gå så mycket som möjligt på grusvägar och då är väl det engelska ordet gravel bra.  Graveleight var lite väl långt men lite förkortat blir det gr-eight som uttalas great och betyder utmärkt. Så få det bli – grEIGHT – en utmärkt grusåtta 🙂

… nog om detta … klicka på bilden för att läsa mera >>>

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.