Inbjudan till Adventure “extra” Days 2020

Nu har jag planerat för några extradagar inför Adventure Days i Säfsenskogarna.

Klicka på bilden för att komma till sidan med information och anmälningsformulär.
Bra att veta eller övrig information:

När jag gör en sån här sida så måste jag testa att allt fungerar. Men den här gången testade jag inte anmälningsformuläret innan jag publicerade sidan eftersom jag bara kopierade det mesta från ett fungerande formulär. Men jag upptäckte snart att det var ett problem.

När jag klickade på “Skicka” kom texten:

Så jag testade att klicka på “Skicka” en gång till och då gick det iväg.

Efter lite felsökning kom jag på att jag hade höjt “reCAPTCHA human/bot threshold score” från standardvärdet 0,5 till 0,8 för att slippa en massa skräpkommentarer och inloggningsförsök.

Så jag provade att sänka till 0,5 och då funkade det med webbläsarna Chrome, Opera och Firefox. Men med webbläsaren Microsoft Edge krävdes det att jag tryckte 2 gånger på “Skicka” knappen. Så jag sänkte “reCAPTCHA human/bot threshold score” till 0,4 och då räckte det med ett tryck på “Skicka” även med Microsoft Edge.

Det är tydligen en hårfin gräns mellan spamattacker och ärliga människor, så det kan hända att du måste trycka flera gånger på “Skicka”

Synd att vi med ärliga avsikter hamnar på “fel sida” ibland. Men när allt är klart ska det se ut så här:

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.