Resereportage från 69 mil grus

6 – 9 grader grus hade nog varit ett bättre namn på den här resan som vi körde i mitten av maj, för temperaturen höll sig som mest mest däromkring.

Det har tagit lite tid att fixa det här resereportaget, men hellre bra än snabbt, eller hur? Jag tog 1132 bilder själv och sen fick jag in bilder från 6 deltagare. Totalt hade jag många bilder att jobba med, för att sedan välja ut de bästa som jag sedan har redigerat. Återstår 235 bilder som jag har lagt upp på 5 sidor. En introduktion- och indexsida, en sida från dag 1, dag 2 och dag 3 samt en sida med “de bästa bilderna”

Klicka på bilden nedan för att komma till indexsidan.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.