Resereportage från 80 mil grus

Det har tagit lite tid men nu när jag blev förkyld passade jag på att göra klart resereportaget som jag började med för flera månader sen.

Men det var verkligen inte gjort i en handvändning att välja de bästa av 982 bilder, redigera bilder, skapa sidor på webbsidan, tanka upp bilderna och skriva texter. Det har tagit ungefär 3 hela arbetsdagar i anspråk. Det tar alltså ungefär lika lång tid att göra ett resereportage som att köra själva resan.

Att själva ruttplaneringen och bokning av boende tar ungefär lika lång tid som att köra resan visste jag sen tidigare, men i det här fallet gick det ytterligare en dag till rekognosering. Så om jag skulle debitera alla timmarna på deltagarna skulle nog resan bli så dyr att jag fick köra själv. Tur att jag har detta mer eller mindre som hobby, eller hur 🙂

Klicka på bilden nedan för att komma till indexsidan där du hittar länkar till en sida med 16 utvalda bilder samt 3 sidor med bilder från körningen.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.