Det finns lediga platser vid resor och evenemang 2023.

Några personer har fått förhinder, så de kan inte hänga med som planerat. Därför finns det nu lediga platser i några resor och evenemang.

  • Uppdatering 20230718 Fullbokad igen! Det blev så många ändringar i 100 mil grus att det blir det premiär för resan 99 mil grus den 3-6 augusti.
  • Den 24-27 augusti kör vi Gestrike gravel weekend för fjärde gången. Men det innebär inte att det är samma vägar som 2020, 2021 och 2022, för jag har gjort helt nya rutter. I Gestrike gravel weekend finns det 3 lediga platser.
  • Sist men inte minst finns det 5 lediga platser i resan Till Topparna i Norge den 2-9 september. Det blir en närmare 150 mil lång äventyrsresa, på så mycket grusvägar som det bara går. Men även här blir det en hel den nya vägar och bättre boende än tidigare år.

Anmälningsformulär hittar du nederst på respektive sida.

Kommentera via Facebook

Comments are closed.