Adventure Days 2021

Egentligen var det meningen att jag, precis som 2016 och 2017, skulle ordna körning under några extra dagar för deltagare i Adventure Days innan själva eventet drog igång. Det var alltså ett krav att de skulle vara anmälda till Adventure Days för att få vara med på extradagarna som jag ordnade.

Men en förutsättning för att jag skulle ordna några extradagar överhuvudtaget var även att jag skulle vara antagen som turledare, men besked om detta kom aningens sent. Men när jag blev antagen så bokade och betalade jag i alla fall en stuga i Säfsen, sen gjorde jag en inbjudan som jag publicerade den 5 augusti.

Troligen var detta för sent för att någon skulle hitta en lucka i kalendern så det kom inga anmälningar. Men stugan var betald utan möjlighet till återbetalning så det fanns bara 2 alternativ – att strunta i att åka till Säfsen redan på måndagen eller att bjuda in några polare så att jag inte behövde köra ensam i skogen.

Jag valde det senare alternativet och bjöd in Kalevi, Thomas och Jan-Åke på några dagars körning.

Under de 7 dagarna tog jag 1535 bilder och efter att jag har valt ut de bästa satte jag igång att klippa, redigera och komprimera från cirka 7-8 MB till 400-600 kB styck. De 377 bilderna som blev kvar efter redigeringen har jag sedan lagt in på den här indexsidan, en sida med “the best of” samt 7 sidor med en dag per sida. Så håll tillgodo …. kolla in Adventure Days 2021 🙂


Tryck på pilen för att se 14 utvalda bilder.
En snabb förhandsgranskning när du inte har tid att se allt.


Dag 1.
Resan till Säfsen samt en eftermiddagstur på grusvägar.


Dag 2.
Rekognosering samt koll i bergrum mm.


Dag 3.
Körning på småvägar till och från Ludvika samt turledarmöte på kvällen.


Dag 4.
Rekognosering/provkörning, sen var jag turledare på en Basic och en Advanced Scenic kvällstur.


Dag 5.
Turledare på Advanced Scenic samt lite rekognosering.


Dag 6.
Turledare på en Advanced Scenic och en Advanced Scenic som blev Advanced Tempo.


Dag 7.
Resan hem samt lite rekognosering.


Kommentera via Facebook

Comments are closed.