TillTronTopp – 2018


Lite bakgrund om resan till Trontoppen ….

Sista veckan i juni hade jag egentligen planerat att köra en något modifierad variant av resan OnTop så jag publicerade en inbjudan till den resan redan i oktober 2017. Jag fick in 2 anmälningar ganska direkt, men sen blev det noll intresse. I början av december gjorde jag om webbsidan lite och gjorde ett nytt ryck med marknadsföringen. Det resulterade i att sidan besöktes av hela 5500 personer på ett dygn, vilket var helt fantastiskt – men inte en enda anmälan.
Jag undrar dock fortfarande vad som var fel med OnTop, för enligt deltagarna som var med 2017 var det en kanonresa.

Eftersom det var så dåligt intresse för OnTop tänkte jag att det var lika bra att lägga ner asfaltresan och köra en till grusresa istället, vilket jag skrev i en tråd på Facebook. Det resulterade i att intresseanmälningarna började ramla in, men jag var ju tvungen att ligga lite lågt eftersom all planering inte var klar ännu. Men så en måndagskväll klockan 8 skrev jag länken till inbjudningssidan i ett inlägg på Hojresor på Facebook och direkt började anmälningarna ramla in. 11 timmar senare var den fullbokad + några i reservlistan. Tydligen är det på gruset jag ska hålla mig?

Egentligen startade jag min planering av resan till Trontoppen för flera år sedan, men av olika anledningar blev den aldrig av. Men nu var det alltså dags att köra resan till Trontoppen som efter lite funderingar fick namnet TillTronTopp – 2018.

Nog med historia … klicka på bilden för att gå vidare till dag 1, eller följ länkarna nederst till valfri sida. Nedan hittar du även en sida med “the best of” om du nu inte orkar kolla på allt.Ett tips är att du trycker på F11 på datorn, så visas bilderna på en helsida. När du är klar trycker du på F11 igen för att avsluta.Tryck på pilen för att ta en snabbtitt på “the best of” 11 bilder från äventyret.Tryck på pilen för att komma till till dag 1.
Korsån – Mora.


Tryck på pilen för att komma till till dag 2.
Mora – Trønnes.


Tryck på pilen för att komma till till dag 3.
Trønnes – Trontoppen – Koppang.


Tryck på pilen för att komma till till dag 4.
Koppang – Malung.


Tryck på pilen för att komma till till dag 5.
Malung – hem


Kommentera via Facebook

Comments are closed.