Dags att boka resor!

Om du vill köra på några av Norges häftigaste vägar så finns det fortfarande några platser kvar. Men snabba på, för det börjar bli ganska fullbokat på campingarna i sommar. Jag håller faktiskt redan på och bokar övernattningar, så snart måste jag (tyvärr) stänga möjligheten för fler att hänga med.

Du som helst kör på grusvägar kan klicka på bilden för att läsa mera om resan på några av Norges häftigaste grusvägar och fjälltoppar.


För dig som hellre kör på mindre asfaltvägar finns det några platser kvar på resan On Top 2017 … men samma sak där … snabba på och boka 🙂


Apropå bokning av campingstugor så känns det verkligen som att det brinner i knutarna.
Läs mail-konversationen nedan:

 • Hej. Natten mellan den 8 – 9 augusti skulle jag vilja boka sängplatser för 12 personer. Jag återkommer senare om exakt antal för det kan ju hända att vi blir några fler eller att någon hoppar av. (Just nu är det 10 personer på deltagarlistan)
  Mvh Magnus Andreasson
 • Hei Magnus,
  Vi har pr dags dato kun 2 medium store hytter med 4 senger ihver, utstyrt kjøkken og innlagt vann. (ikke dusj/wc).
  Skal vi reservere?
  Mvh Bjørn
 • Hej Bjørn
  Vad menar du med “kun 2 medium store hytter” Är allt det andra bokat redan?
  Mvh Magnus Andreasson
 • Hei igjen Magnus,
  Ja det stemmer. Skal vi reservere?
  Mvh Bjørn

Så redan nu finns det alltså inte ens sängplatser till de 10 deltagarna som är anmälda till On Top 2017. I och för sig finns det andra campingar inom några mils radie, men de börjar också bli fullbokade. Så vilken dag som helst stänger jag möjligheten att boka deltagande i mina resor.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.