OnTop 2017 – reseberättelse.

Nu är äntligen resereportaget från OnTop 2017 klart. Det har tagit lång tid att redigera för jag tog massor av bilder samt att deltagarna skickade in sina bilder. Framförallt ett stort tack till Mats Jansson som bidrog med några tusen bilder som han tog med hjälmkameran, så totalt hade jag över 5000 bilder att välja av. Men efter att jag har valt de bästa, klippt och redigerat dem, så återstår 555 bilder som jag har lagt upp på 8 sidor + en sida med ett litet urplock av de bästa.

Angående väglaget så hade jag lovat att den här resan skulle gå enbart på asfalterade vägar, men när deltagarna fick möjligheten att köra Aursjøvägen så valde de att prioritera den fina utsikten istället för att bara tänka på vägunderlaget. Detta med underlaget är något jag ska tänka på vid planeringen av nästa OnTop-resa. Prio 1 blir alltså fina vägar som t.ex. Aursjøvägen i fina miljöer och sekundärt blir huruvida det är asfalt eller inte. Dock blir OnTop 2018 ingen grusbus-resa, så om vill du köra en sådan ordnar jag andra resor.

Klicka här eller på pilen längst ner i inlägget för att komma till indexsidan. Hoppas att ni finner nöje av att titta på bilderna, eller att ni i bästa fall ser det så intressant att ni vill hänga med på en resa 🙂


Klicka på pilen för att gå vidare till indexsidan för OnTop 2017.


Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.