Bokningen är öppen till OnTop 2018

Nu är det äntligen klart, eller nästan klart med planeringen av OnTop som vi kör den 24 juni till den 1 juli 2018 🙂

Vissa campingar svarar varken på mail eller i telefonen för de är väl utarbetade efter en hektisk sommarperiod? Men i det stora hela är reseplaneringen klar och jag löser de små detaljerna allt eftersom.

Till sommaren 2017 lovade jag att resan OnTop-2017 skulle gå enbart på asfaltvägar, men det var svårt i praktiken eftersom det mindre asfalterade vägnätet ofta övergår i grusvägar, sen förekom det ju ett och annat vägarbete också. Dessutom  ville faktiskt deltagarna köra Aursjøvägen och den gamla Strynefjellsvägen trots att de vägarna delvis saknar asfalt. Efteråt tackade de mig för att jag tog med dem upp till Aursjøvägen så de fick se den fina naturen och fixa lunch med rinnande dricksvatten på fjället.
– Vi tror inte att nån annan hade tagit med oss hit upp och vi valde att resa med just dig, för att det sägs att du hittar de finaste ställena, sa de 🙂

Så till nästa OnTop-resa har jag gett upp det där med att vi ska hålla oss till 100% asfalt. Fokus blir att köra där det är fina vyer och sekundärt blir ifall det är asfalterat eller inte. Men den här resan är inget grusbus utan den är anpassad för helt vanliga motorcyklar utrustade med landsvägsdäck.

.. ja ja …. nog med förhandsinfo, klicka på bilden nedan för att läsa mera om resan >>>

Om du har frågor så tveka inte att ringa eller maila mig.

Välkomna 🙂

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.