Ett reportage från Gestrike gravel weekend.

Deltagarna i Gestrike gravel weekend blev väldigt nöjda så det blev en lyckad helg. Det regnade lite på fredagen när vi körde den södra rundan, sen körde vi en fin runda norrut på lördagen med lunch i Sallys grill i Alfta och …. ja ja …. läs mera på sidorna …. 🙂

Jag tog i alla fall 680 kort, sen fick jag 3 st. av Ken och efter att jag tog bort 39 dåliga så återstod det 644 bilder. Sen valde jag de bästa, några till rök i redigeringen, så tillslut återstår det 150 bilder som jag har lagt upp på 5 sidor.

En intro & indexsida, en sida från körningen på fredagen, en sida från körningen på lördagen och en sida med några bilder från sista dagen till Gysinge samt inte minst en sida med de bästa bilderna för dig som inte orkar kolla på allt 🙂

Klicka på bilden för att komma till indexsidan.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.