Inbjudan till 82 mil grus

Den 26-29 maj 2022 kör vi 82 mil grus!

Det började med att jag tänkte att vi skulle köra 80 mil grus igen, men det går inte att övernatta i Svegs camping och ingenstans i närheten heller eftersom allt är bokat till vidkraftbyggare. Det är samma problem vid Lillhärdals camping och det är för övrigt därför vi inte har kört 75 mil grus sedan sommaren 2019.

Men jag hade redan bokat och fått bekräftat boende i Kungsfors Herrgård den 26-27 och i Målkullan i Mora den 28-29 maj. Så jag började fundera på ett lämpligt ställe till natten mellan den 27-28 maj och kom att tänka på Hag rumsuthyrning i Malung där vi övernattande vid den senaste 100 mil grus. När de bekräftade att det var OK satte jag igång och planerade en lämplig rutt som fick arbetsnamnet 98 mil grus. Men när det var klart såg jag att rutterna tillsammans är 817 km, så jag döpte resan till 82 mil grus🙂

Klicka på bilden för att läsa mera …..

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.