Koll på läget?

Om någon tycker att jag är dålig på att komma ihåg namn så ska ni få veta varför.

Det har blivit en del resor och evenemang sedan sommaren 2015 då jag smög igång verksamheten. De senaste 7 somrarna har det blivit inte mindre än 32 resor och evenemang samt hur många tisdagsrundor och andra dagsturer som helst.

I resorna är det i alla fall 185 olika personer som har deltagit. Några “bara” en gång, några ett par gånger, några 3 gånger …. osv.
ända till rekordet 9 gånger som delas av 2 grusbusar. 😉

Hur många olika personer som har deltagit i tisdagsrundorna och andra dagsturer har jag inte skrivit upp i några deltagarlistor. Men sammanlagt (utan överdrift) är det minst 250 olika personer, så nu har ni förklaringen till varför jag inte minns namnen på er alla. 😉

Att 185 olika personer har deltagit i resor och evenemang är mycket bra, men att många personer återkommer inte bara en gång utan många gånger är helt fantastiskt. Bättre betyg än så kan man väl inte få?

Om du också vill hänga med på någon resa nästa sommar så kan du klicka på önskad länk för att läsa mera. Formulär för anmälan hittar du längst ner på respektive sida.

68 mil grus 5-8 maj Lediga platser
82 mil grus 26-29 maj Lediga platser
95 mil grus 16-19 juni Lediga platser
Swedish gravel adventure 2-10 juli 1 ledig plats
100 mil grus 4-7 augusti Lediga platser
Gestrike gravel weekend 25-28 augusti Lediga platser
Adventure “extra” Days 19-21 september Lediga platser

Du hittar flera lokala evenemang som dagsturer etc. på den här sidan.

Men du kanske inte vet när du får semester nästa sommar? Att inte veta det är nog ett ganska vanligt problem, eller det är väl egentligen inte ett problem förrän sommarens evenemang ska bokas mitt i vintern samtidigt som semesterschemat inte blir klart förrän på våren.

Därför började jag fundera på om det inte vore schysst av mig att erbjuda ett byte till den som har anmält sig till en resa och har betalt anmälningsavgiften. Alltså, att den som har anmält sig till en resa, men inte får ledigt som planerat, kan välja vilken annan resa som helst där det finns plats. I så fall kan jag bara flytta vederbörandes uppgifter och anmälningsavgift så att han eller hon slipper betala en gång till.

Att jag inte alltid har gjort så tidigare beror på att det är vedertaget bland researrangörer att anmälningsavgiften ska täcka administrativa kostnader, men samtidigt börjar jag få rutin på det, så numera är det inte så mycket arbete.

Nu har inte detta med att boka om till en annan resa hänt så många gånger, men det kanske är ett hinder mot att få in anmälningar från deltagare om de inte vet när de får semester? Samtidigt är det ett hinder för mig att inte veta hur många övernattningar jag ska boka.

Så därför har jag beslutat att om du inte får semester som planerat, eller att det uppstår något annat som gör att du inte kan vara med på resan du har bokat, kan välja att delta i någon annan resa eller evenemang i samma säsong, förutsatt att det finns en ledig plats. Med förbehållet att önskan om byte till annan resa måste ske när det är mer än 30 dagar till resans start. Du kan naturligtvis önska byte senare än så, men då kan jag inte lova att din erlagda anmälningsavgift flyttas eftersom jag kanske redan har betalat för boenden mm.

Kommentera via Facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.